Merhabalar detay veriyorum lütfen okumadan çöp domainlerle yada veritabanı aktarılan görev siteleriyle yazmayın. Öncesinde bu işi 2 yıl kadar yaptık.
Görev sitesi :
Yazılım Sadece Avarder 4 yada Görev Pro 2 olmalı
Domain sacma olmamalı niş diye uzun domain olmasın.
Gelirli diye gelmeyin görev sitesinde aktif üye önemlidir. Gelir sadece bizim potansiyelimize baglı bunu net biliyorum.
Üyelerin Mutlaka sms onaylı olması sarttır gerektiğinde üyeye yorumları sildirebilmeliyiz.
Reklam verildiyse yada nasıl çalışma yapıldıysa detaylarıyla iletmeniz rica olunur.
Alternatif olarak lisans sitesi:
Saglayıcı sorunum yoktur iyi bir saglayıcımız vardır.
Bu konuda google sıralaması varsa istatistik iletilmeli gelir gider tablosunu iletirseniz sevinirim.
Hiç geliri yoksa uçuk fiyatlarla gelmeyin. Tema + kurulum domain 500 TL'ye yapan var fakat ugrasmak istemiyorum.
Domain takıntımız malesef bu konudada var güzel bir domain olmalı yinede değerlendirilir.
R10'da konu acarak yaptıgınız satışları gelir olarak gösterecekseniz hiç yormayalım bir birimizi konu acarak site olmadan da satış yapabiliyoruz zaten.
İstemlerimi ego olarak algılamayın bu konularda yeterince tecrübe edindiğimiz için bu sektörlerdeki en azından benim için önemli olan konuları sıraladım. Elinde olan satmak isteyen varsa iletişime geçebilir. Şimdiden teşekkürler.
E-Book Harici diğer gelirli sistemlerinizide değerlendirebilirim. Gelir tablosuyla iletirseniz cok sevinirim. Zaten her iki konudada r10 üyeliği ve Reklam alacagım ondan dolayı yukarıdaki hususlar çok önemlidir. Herkese iyi forumlar bol kazanclar.