Kiracı 4 yıldır 4 bin ₺ ye oruruyorsa kontratınız yok mu Tefe tüfeye göre her yıl zamn yapılır.
Kiracı zamanında ya da eksik ödeme yaparsa zaten tahliye sebebidir.
Kendisine ulaşılmıyor ise bina yöneticisi ve iki şahit huzurunda polis eşliğinde saireye girilebilir.
Hocam kafana göre istediğini yapamaz kimse zaten mahkemesi var mecbur sonuçlanmasını beklicek kaldı ki adan memlekete gitti haber vermek zorunda mı süren dava da o işler öyle ilerlemez mal sahibi de yeni kiralar 30 k tabi adan kaç yıllık kiracı tefe tüfede az kalıyor o da haliyle fazla almak istiyor tabi çıkarmak e mantıklısı benim mal sahibimde aynı ben girdim 4 ay sonra uçtu kiralar ilk kira artışında yok penceremi niye açmıyorum diye çık dedi hem kış hemde çalışıyorum ikinci yıl oğlum evlenecek bu yaz dedi aradan 1 yıl daha geçti hikaye aynı ama ortada bir cacık yok ve kafasına göre takılmalar işte öyle olmuyor gelsin çıkarsın ben onun keyfi için mi o kadar eziyeti çektim taşındım her yıl çık demesi içinmi kısaca açar davasını anlatır derdini haklıysa devlet verir hükmü adam gibi selam vermez ama her şeye hakkı olduğunu düşünür yok öyle bir dünya kira artışıda kiracının sorunu değil birde hakkı olan paralar da değil önceden bir asgari ücretle hem kira hem geçinme hemde kenara para koyardın şimdi ne oldu da bunları yapamadığın gibi parada yetmiyor ben müteahhitlik de yaptım aynı zamanda bilindik gayrimenkul franchise lığıda kısaca herkes istediğini yapamaz en azından bana evet herşeyimi kaybettim umurumda değil ama çakallara meydanı asla bırakmam zaten kaybedecek bir şeyim de yok herkes haddini bilip insan gibi konuşup derdini anlatmalı kafasına göre çık git yok öyle bir dünya en azından benim yaşadığım dünyada yok ....