Merhaba R10 Ailesi! 👋
Ben psikolog Zeynep Akılevi. Çukurova Üniversitesi Psikoloji Bölümünden ikincilikle mezun oldum. Seanslarımda Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ile eklektik şekilde ilerliyorum. Bireylerin hayatlarında pozitif bir değişim yaratmalarına destek oluyorum. Günümüzde birçok kişi seans ücretlerinden dolayı gerekli desteğe ulaşamıyor, bunu kırabilmek için uygun ücretle terapi yapmaktayım. Şimdi, R10 üyelerine özel ayrıcalıklı bir fırsatla, online seans hizmetlerimi sizlerle buluşturuyorum.
Çalışma alanlarımdan bazıları aşağıda yer almaktadır. Daha detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
✔️ Bireysel Terapi: Anksiyete, depresyon, sınav stresi, uyku sorunları, ilişki sorunları, öfke kontrol becerileri, özgüven geliştirme, stresle başa çıkma becerileri.
✔️ Çift Terapisi: Sağlıklı ve mutlu ilişkiler için rehberlik.
✔️ Kariyer Danışmanlığı: İş hayatınızdaki zorlukları aşmanız ve başarı hedeflerinize ulaşmanız için yol haritası.
✔️ Kişisel Gelişim: Daha iyi bir siz için farkındalık çalışmaları.
R10 Üyelerine Özel Avantajlar:
🌟 İlk seans için %25 indirim! (750 TL)
🌟 Ücretsiz ön görüşme: Tanışmak, merak ettiklerinizi cevaplamak ve işleyişten bahsetmek için ücretsiz ön görüşme yapıyoruz.
🌟 Esnek randevu saatleri.
🌟 Anonim ve güvenli online terapi deneyimi.
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
🔹 Profesyonel ve etik hizmet anlayışı.
🔹 Online terapi ile zamandan ve mekândan bağımsız destek.
🔹 Danışanlarımıza özel, kişiselleştirilmiş planlar.
📍 Daha Fazla Bilgi için:
🌐 Web Sitemiz:
https://zeynepakilevi.com.tr/
📸 Instagram: @psikolog_zeynep
Hemen Ücretsiz Ön Görüşme Randevunuzu Alın!
Sorularınızı ve randevu taleplerinizi buradan ya da iletişim bilgilerim aracılığıyla bana iletebilirsiniz. İyi akşamlar herkese 😊