Hocam bu iş e-book ile, vay aman drive'dan 10 milyon tane shorts videosu ile olacak işler değil. Kimsenin satışını, konusunu baltalamak için yazmıyorum, kimse de üstüne alınmasın.

Gerçekten, birebir eğitim alıp, bu şekilde ilerlemeniz şart. Düzgün birini bulduktan sonra size zaten her konudaki deneyimlerini aktarıyor. Para kazanmak için geriye bir tek sizin, bu işe ne kadar vakit ayırabileceğiniz kısmı kalıyor. Güzel bir şekilde herhangi bir işe vakit ayırırsanız gerçekten gelir elde edebiliyorsunuz. Yakın zamanda @info_Tarih; hocamdan eğitim aldım, öyle e-book ıvır zıvır da değil birebir eğitim. Eğitim fiyatı, öğrettiği şeylerin yanında %3 falan kalıyor diyebilirim. Geçmişte aynı şekilde @burakszn; hocamdan da Youtube ile alakalı eğitim almıştım, kendisi aktif olarak eğitim vermeye devam ediyor mu bilmiyorum ancak bana özellikle ve özellikle, yapay zekanın nasıl kullanılması gerektiğini ve Capcut'ı nasıl daha verimli kullanabileceğimi göstermişti.

Bu gibi hocalarımız sağ olsun, gerçekten işini ehliyle yapan insanlar da var grupta. Kimse size %100 kazanç vadedemez, zaten grup kuralları gereğince de böyle bir şey yasak. Size işin akışını, işleyişini öğretirler, gerisi size kalmış bir şey.

Sevgiler, iyi forumlar