4 Yıldır premium üye olduğum, son 2 yıldır kurumsal plus olduğum ranklarımın bugün son günüymüş. Forumda artık geniş çaplı ticaret yapmamam, ticaret hacmi düşmesi, güvenlik kaygıları, sanaldan ziyade reelde kendi işime odaklanmam dolayısıyla rankı yenilemeyeceğim. Yani elvada kurumsal plus seninle geçen 2 yıl çok şey kattı bana. Yeri geldi dolandırıldık, yeri geldi gelen paradan dolayı karakollarda ifade verdik, yeri geldi tertemiz insanlarla tanıştık.

Bundan sonra ne yapacağım? Alanım psikolojik danışmanlık/aile danışmanlığı ve eğitim koçluğu. Kendi alanımda sanaldan da talep toplayabilirim ileride, belki bu konuda r10 konusu açarım ama çok talep olacağını da düşünmüyorum. Bir de buradan gelen müşteriden gelen paranın temiz olmama kaygısı var. Bu kaygıyı aşabilirsem olur Sanırım daha çok LGS-YKS takip üzerine ilerleyeceğim, mesleğimdeki bu alandan ayrı bir keyif alıyorum, şu anda takibini yaptığım 5 reel, 3 online öğrencim var. Netleri yükseliyor mutlu oluyorlar öyle olunca ben de mutlu oluyorum. Ailelerden gelen geri bildirimler mesleki doygunluk ve motivasyon sağlıyor.

Farklı ranklarda buluşmak üzere, esenlikle.