BERFSOFT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam öncelikle yok ise kendinize bir portföy sitesi kurup yaptığınız işlerin demolarını orada yayınlayın cv nize de daha önce yaptığınız projelerin kısa açıklamalarla isimlerini yazıp. Sitenizin linkini bırakın buradan inceleyebilirsiniz diye ibare düşün. Veya GitHub hesabınıza projeleri yükleyip yine aynı şekilde GitHub linkinizi de bırakabilirsiniz ( ki bu hem zaman hem işveren gözünden bakıldığında daha sağlıklı olacağını düşünüyorum) ben olsam bu şekilde iletirdim.
CV çok boş kalacak o konuda biraz kafam karışık hocam, direkt elenme sebebi olabilir diye çekinmiyorum değil...

Kişisel websitemi blog olarak kullanıyorum, portfoy.x subdomain açıp böyle bir şey yapmak aklımdaydı ancak şimdi aklıma geldi ki çok büyük bir sorunumuz var. İşlerin çoğunu Bionluk üzerinden yaptım ve çalışmalar ya masaüstü bilgisayarımda(memlekette değilim ve orada kimse yok) ya da çöp olan hdd ile mefta oldu emin değilim, teslim edilen projeleri Bionluk üzerinden de indiremiyorum durum biraz sıkışık. Hepsi sitelerini kapatmış, 3-4 yıllık projelerdi.

En çok beğendiğim kişisel projelerim arasında kaçak dizi-film sitesi var, onu da eklemeli miyim bilemedim
yetkinyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim siteyi incelenip belki fikir edinebilirsiniz yusufoz.net
Teşekkürler hocam, hemen inceliyorum.