looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sn derec adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz. Gördüğümüz hemen her yerde adaletsizliğin sonuçlarını görüyoruz. O yüzden her seferinde daha fazla bileniyoruz.

Daha önce açtığım konularda şöyle bir tespitte bulundum. Afrikalılar gibi fakir toplumlar bizden kat kat daha fazla mutlu. Çünkü onlar hemen hemen eşit düzeyde yaşıyorlar. Fakr bir ülkede fakir olmanız ayıplanmaz.

Ancak türkiye gibi bir ülkede refah düzeyleri arasınd auçurum var. ve bu uçurum he ryerde gözümüze sokuluyor.
Durum bu iken bilenmeyen kafası bozulmayan varsa anormaldir bence.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşten yada evden niye çıkarılıyorsun onu anlamadım. Kıskançlık yapıyor diye evden atan ev sahibi görmedim. Senin kıskandığını nereden biliyor ayrıca.

Forumdan ban yemek içinde forumu kötülemen yada dolandırıcılık yapman lazım.

Örnekler mantıksız olmuş , ama insanoğlu hep daha fazlasını ister , gelişimin ilerlemenin önünü açan şeyde bu zaten.

Eğer insanlara bu size yeter fazlasını istemeyin derseniz o toplum gelişmez.
Teknoloji bilim bunlar hep daha fazlasını istemek , merak etmek ile ilerleme kaydediliyor. Daha fazlası için para lazım.
Fakirlik, zenginlikle alakalı değil aslında demek istediğim, kendini bir yere sokuyosun sonra bu durumdan memnun olmadigin icin kaybediyosun veya kendi isteginle ayriliyosun, ilginc olan basta memnun olmadigin duruma tekrardan kendini sokmaya calisiyosun, yana yakila ugrasiyosun, ee kardesim bastan biliyodun sonucunu niye bu oyunu tekrar tekrar oynuyosun degil mi? Bunu milyonlar yapıyor günlük hayatta