Çok teşekkür ediyorum, faydalanıldığını gördüğüme memnunum. Yazıyı genişletip daha faydalı bir hale getireceğim en kısa zamanda inşallah.
Sağlıklı ve mutlu uzun bir hayat diliyorum sizlere
Abi öncelikle forum'da uzun bir süredir seni tanıyorum ve bana verdiğin tavsiyeler çok güzeldi ve hepsini uyguladım çok hatırlamazsın belki ama yine de hem bu güzel yazı için hem de tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim 😊
Bende nacizane bir kaç bir şey ekleyeyim 3 hafta önce ıtp hastası olduğumu öğrendim. Sanırım ömrüm boyunca benimle beraber bu hastalık gelecek tabii nasiptir bilinmez.
Bir hafta hastanede yatış sürecinden sonra bozuk olan uyku düzenim düzeldi. Bozuk derken sabah sekizde dokuzda uyuyup akşam kalktığımı düzenim vardı. Tabii bu hastane sürecinde düzenli yemek yemeye de alıştım ve her şeyi yemeye alıştım.
Son iki haftadır uyku düzenimi ve beslenmemi kesinlikle aksatmadan devam ediyorum inanın 2 haftada bile aşırı şekilde kendimi dinç diri hissediyorum ve gün tamamen bana kalıyor gün kesinlikle bitmiyor 😊
Favorilere eklenecek bir konu daha... Ellerine sağlık abi her zamanki gibi çok güzel bir yazı ve konu olmuş. Okuyan arkadaşların ReferXchange abinin diğer konularını da okumasını şiddetle tavsiye ederim. Dediklerini uygulamaya çalışırsanız hayatınızda bir çok şey değişecektir. Bilgi ve deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler üstat
Yazılarınız için teşekkür ederim. Oldukça emek kokuyor.