Ben daha önce çok projede yer almış ve projeye imza atmış birisi olarak sadece fikir vermek için yazıyorum. Ekibe girecek ve zaman ayıracak vaktim yok fakat global bir proje istiyorsanız türk olduğunuzu kimsenin bilmemesi gerekiyordu bu marketing alanında büyük bir boşluk yaratacak.
Bazı terimleri yanlış kullanıyorsunuz bir blokzincir altında kontrat oluşturucaksınız buda sizi token yapar, token dağılımını incelemedim fakat %10 yatırımcıyı kaçıracaktır hele ki bu %10 u takıma vereceğinizi vaat ediyorsanız. Token dağılımında takıma ayırdığınız miktar kilitli olmalı ve belli periyotlarla açılmalı, bunu yüzdelik olarak ne kadar düşük tutarsanız o kadar iyi.
Yeterli bütçeye sahip olduğunuzu düşünmüyorum, herhangi bir fırlatma rampasında ön satış başlatmak, bunun pazarlamasını yapmak çok maaliyetli bir iş. Bu maaliyet dolar bazlı olmakla birlikte minimum 5-6 bin dolar daha bu düşük hali, düşük olmasının sebebi de piyasanın sıkışması ve kan emici telegram gruplarında iş olmaması

Size tavsiyem bu işten uzak durmanız. Bir kamyon dolusu para kazanmış ve geri hırsımdan dolayı kaybetmiş biri olarak size tavsiyem bu olacak. İlla da yapıcam diyorsanız bu konuyu silin, ekibi kendi elinizle kurun ve türk olduğunuzu kesinlikle belli etmeyin. Türklerin olduğu bir tahta asla yeşillenmez. Türklerin olduğu bir tahtaya da global yatırımcı gelmez.
Bu gerçekler sizi kırmasın iyiliğiniz için yazdım, başarılar
Maalesef acı bir gerçek ama doğru diyor arkadaş Türk olduğumuzu duyan kaçıyor. Daha da acı yanı ise ilk kaçan yine Türkler.. Elalemin scam projelerine yüzbinler milyonlar yatırır, çarpılır ama siz Türk olduğunuz için dürüst bir proje yönetimi yapsanız dahi projenize 50-100 dolar yatırmaya elleri titrer.. 2 token çıkarttım biri imzamdaki lansmansız olan diğeri FourMeme'de lansman yaptım. ( bscmeme.com ) İyi bir hazırlık yapmadan lansmana girişmeyin, hazırlıksız olursanız çünkü çok yorarlar hatta proje başlamadan kilitlenir..