Rtaysun38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyu dahi anlamamışsınız burda biz diyoruzki yayına 25 30 izleme icin hesap girecek extra eğer yapabilirlerse beğeni ve yorum istiyorum ayrıca mesele beğeni olsa sadece onu biz manuel el ilede yaparız
Ben konuyu anlamışım demekki
Hocam öneriniz için tesekkur ederim fakat ben bu programı yapabilcek varmı diye soruyorum
Yapabilecek kisiler ben bu işi yaparım kardesim ben fiyatım xx senın icin uygunsa der benimde bütçem yetiyorsa tamam derim
Herkes kafasına göre gelmis burda yorum atıyor 200k 500k ben istedim 20 25 kisi izlemeli kişisel bir yazılım botu tutup site kurup 20 25 izleyci ticaretimi yapacağım
Siz 20 25 izleyeci icin böyle bir program yaptıracak olsanız 500bintl vereceksiniz yani ?
Arkadaşlar trashtalk’a gerek yok 25-30 kişilik bir izlenme botu istiyorum beğeni ve yorum atabilsin bunun uzatmanın bir anlamı yok şuana kadar çok yapacağım diyen oldu yapamadılar fiyatlarına bişey demedim varsa yapabilecek olan teklifi ile birlikte yazsın.
20-25 kişi izleyecek diyorsunuz ya ona diyorum bunu 20-25 kişi izleyecekle 20-25 bin kişi izleyecek arasındaki fark ne? Bu sistem manuel her izleyici için yeni bir cihaz gerektiriyor bile olabilir, bunun yazılımcı açısından önemi ne? Yani projeyi neden client sayısı ile hesaplıyorsunuz. Yazacağı kodun kaç client ta çalışacağı projenin yazılım zamanını değiştirmez. Bir yazılım yazıldığında client çoğaltmak c/p işleminden başka birşey değildir.

Sisteme bakış açınızı client sayısından çıkartın. Bunu söylemeye çalışıyorum.