arabada tüpmü var D: benimki scirocco ortama 10-11 yakıyo D: cokda basmiyom
aynen öyle 7 litreyi kontak caliştirirken anca görür D: 100 üzerine cık 12-13 leri görüyo
Kullanım amacı önemli bence. Volkswagen her zaman alınır
vw Polo 1.2 TDİ 2012 2. Sahibi olarak. konfor olarak evet vw ama değiştirme olanağım olsaydı şayet artık Corolla dişinda araba almazdim.Kronik sıkıntılarindan biktim. Hor kullanan biri degilim en uzak km olarak 400 500 km git gel yapmişimdir. 64 000 iken aldim Egr patlaktı yaptirdim bu sefer partikül tikandı onu da hallettik .N85 N95 valf . En son 3 4 yil önce motor yağ kütüğü patladi yolda suyu aşagıya saldi, erken fark ettiğim icin çekici ile sanayi hata yapip kale marka taktim ve bu sefer 1 kac gün önce patladi ve motor suyuna yaği verdi ve bakalım neler çıkacak başima . Evet Vw bende biraz pişmanlik yarattı. Dayım 2005 Corolla sı vardi sanayi yüzü görmeden sattı .Bakımları da dişarda tanidiği cocuk yapiyordu yağ filtre su vs. Yine corolla aldi hiç görmedim ariza yaptiğini.
bahsettiğin araç alınmaz fakat scirocco alınabilir. önden kazalı araba almayın yazık edersiniz kendinize.
Patlamamış scirocco bulursan al
Kaputu işlem görmüş araç alınmaz. Elinizde kalır. Arabaların modelleriyle alakalı Facebook grupları var oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Her model her motor aynı olmuyor bu kasa da öyle sorunlu olabilir.
Arkadaşlar aldım aracı
Haneye hayırlı olsun 🤣
Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.