salihturker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağ ayagımda depremden kaynaklı olarak sinir hasarı mevcut. 20 ye yakın ameliyat oldum. Düşük ayak sendromu yaşıyorum ve nöropatik bir ağrı var. Buna iyi gelcek bir çözüm var mı ?

Ayrıca uyku sorunu yaşıyorum
Merhaba hocam ayak için bişey ditemem maalesef

uyku için melisa papatya vs kullanabilirsiniz
webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam önerdiğiniz marka var mıdır orjinal ürün olarak bir ortalama fiyat var mıdır netten veya aktardan alıp deneyeyim
Hpcam shiffahome markasını alın aksuvital ürünüdür fiyat tam bilmiyorum hocam bir bakın internette
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
göbek ve çevresinde bide ayaklar ve bileklerimde ödem var. bunlar için bi öneri alabilirim.

ek olarak 3 aydır geçmeyen kronik bi öksürüğüm var buna da bi çare olursa sevinirim.

son olarak muhtemelen öksürüğe bağlı nefes darlığım var bir kaç gündür buna da yardımcı olursanız sevinirim.

tüm sorunlar için doktora gittim bazı ilaçlar verdi ama alternatif tıppa da inanıyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Ödem için bir sormam lazım hocam tam hatırlamıyorum yarın falan bir hatırlatırsanız bakayım

öksürük için çam kozalağı macunu ve şurup kullanın hocam nefes darlığıda ondan oluyordur. Çam kozalağı macunu çok iyi geleceltir inşallah rica ederim