inceprivate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaçırma kaç puanla başvurmuştunuz acaba bende 4-5 ay önce başvurmuştum kariyer kapısı üzerinden
Ben lise kpss ile atandım 84.87 ile yedek 3. Sıradan kazanmışım
Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40k maaşla başlarsın direk git. ama bütün gün paspas getir götür vs işleri var zoruna gitmesin güzel fırsat.
Abi valla merkezi atama da 100 tam puan ile hizmetli oldular. Zoruma gidecek biseyin kalmadığını düşünüyorum.
AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kpss mi nerden başvuru yaptınız
Kpss ile atandım 3+1 sözleşmeli kariyer kapısından başvurdum alımları sürekli takip ediyordum zaten
Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kastamonulu olarak cevaplayalım. Bir çok şehir gezdim kastamonu özellikle üniversitenin olduğu bölge on numaradır yaklaşık şehirde 2 yıl üniversite okudum. Farklı bir muhitindede 2 yıl kaldım memur şehiridir ve gerçekten söyledikleri kadar temiz bir şehir üst üste bir çok kez türkiyenin en temiz ili seçildi. Yönetim olarak chpde şuan belediye olarak beğeniyorlar. Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin Evini kuzeykent bölgesinden tutmalısın
Kuzey kente bakıyorum bende kiralar çok uygun geldi tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum. Hangi emlakci ile konuşsam üniversiteye 5 10 dakika yürüme mesafesinde diyorlar evlere