Hayır anlamadığım 20-25 kişi izleyecek altı üstü ile anlık 1 milyon kişi izleyecek arasında teknik olarak ne fark var?
Yazılım elinize geçsin teknik olarak altyapı gereksinimlerini teoride limitsiz yükselterek limitsiz bir izlenme beğenilme sayısına erişebilirsiniz, yazılımcının burada bunu kısıtlamasının kendine bir yararı yok.
Dolayısı ile arkadaşlar 300-500 bin TL (9-12 bin dolar) bandında gerçekçi teklifler vermişler, siz onlar çok bu işin ederi 1000 dolar altıdır demişsiniz. Kaldıki bence 9-12 bin dolarda düşük, eğer o fiyata çözülebilecek olsa; zaten size bu botu aratmazlardı, çok kişi yapar hizmet olarak satarlardı. Çok kişi olduğu içinde rekabetten fiyat ölü fiyatına gelir sizde 20k bile vermek istemezdiniz.
Konu başlığı "Bunu yapabilecek yazılımcı daha çıkmadı" yerine aşağıdakilerden birisi ile revize edilebilir
- Bunu yazabilecek yazılımcıya verecek bütçem olmadığı için daha ucuza yapacak yazılımcı arıyorum
- Bunu yazabilecek yazılımcılar neden bu kadar çok para istiyor, nedir bu işteki zorluk anlatırmısınız
- Bot istiyorum...
Hocam sen neyden bahsediyorsun Allah aşkına bundan önce yaptırdım 1 yıl kullandım programı 5bintl ye yaptırdım yapan kişi 1yıl destekte sundu şuanda kendisi musait olmadını belirtti bende yeni arayış icerisindeyim egerki kullandıgım programı görmek isterseniz özelden video atabilirim. ek olarak o fiyatlarda bütçem olsaydı phone farm saglar onun üzerinden yapardım buda bana yaklasık 60 bin 70 bine maal olurdu program gibi durmadan guncelleme sorunuda olmazdı.