Yazılanların hepsini okudum.Herkes şikayetçi.
Neden şikayetçiniz arkadaşlar.Toplum olarak Hırsızı hırsızlığı sevmiyoruz.Doğru.
Ama hırsızın Laciverti olunca Peşinden koşuyoruz.Fark ne ? Sadece benim gibi düşünüyor.
Nasıl savunuyoruz? Ama sen filancayı senden diye yargılamadın.
Sen adil ol. senin gibi düşünen hırsız veya sahtekarın arkasından koşma.Bırak ,yargılansın.Suçlu ise cezasını çeksin.Adaletini sen göster,sonra iktidar değişince ,O yargılanmadı denen hırsızları yargıla.
Gazeteci denilen kişiler hakkında da bir kaç not;Türkiye'de gazeteci yok.Hepsi yandaş.Amerika'da lobi şirketleri aracılığı ile siyasetçileri satın alabiliyorsun.Yasal.Kimse ayıplamıyor.
Türkiye'de gazeteciler bu sınıfta.Amerika'dan fon aldığı bilinen bir gazeteci (RÇ) tv yayınında dilenciliğe başladı. İktidara yakın gazetecinin devlet destekli çiftlik sahibi olması veya muhalefet belediyesinin sürü olarak gazecileri tatile götürmesi ülkede normal karşılanıyor.İktidardan veya muhalefetten beslenen kişiler ortada sadece karşı tarafın hakkında iddialarda bulunuyorlar.Bu ,onların inandırıcılığını,etkisini,toplum üzerinde yapıcı eleştiri olmasını engelliyor.
Forumda bir konu gördüm,usta mı olmak daha iyi üniversitede okumak mı diye.
Ben onlara daha iyi bir akıl vereyim.Çocuğunuz varsa okutmak veya çırak vermekle uğraşmayın.Gitsin bir partinin yönetimine yakınlaşsın.Sabah akşam il,ilçe örgütünden ayrılmasın.Size yemin ederim 25 yaşında altına BMW çeker,lüks rezidansta yaşamaya başlar,vefalı ise ailesini bir ömür rahat ettirir.
Liyakat mı,kalite mi,bilgi mi,hiç gerek yok.Çünkü toplum bozuk.