Search Conol hesabını kontrol etmediğimiz bir sitemiz vardı googleda sıralamalarıda epeyce yüksek kendi anahtar kelimesinde genelde ilk 3 içinde olan bir siteydi.. zamanla sıralamalarını kaybetmeye başladı bizde çalışmalar yaptık ama daha da hızlı sıralama kaybetmeye başladı.. durumu anlayamadığımız için search consoldan kontrol sağladğımızda sitede bir sorun olduğunu farkettik..
Siteye her ne bulaşmış ise google sitemizde 400.000'den fazla sayfa olduğunu sanıyor ve bunları indexlemeye çalışıyor ve sayfaların hepsi japon sitelerine yönlendiriliyor...
Şimdi Aşağıya bir kaç fotoğraf ekleyeceğim bu durumdan nasıl kurtulabilerceğimiz konusunda fikri olanlardan yardım bekliyorum...
Bu benim siteme de oldu, konu açtım ama kimse yardımcı olmadı. Aynı sorun devam ediyor, bazen 45k oluyor bazen de 150k.
Merhaba, sitedeki virüsleri arka kapıları sildikten sonra search consol üzeriden linkleri tespit edip kaldırıp siteyi güncellemeniz gerek. Profesyonel destek isterseniz %100 çözüm garantili imzamdan ulaşabilirsiniz.