memleketteki vergi listesini yayınlamaya çok müsait bir domain
Bi an oha.com sandım heyecanlandım
Şaşırtıcı haberlerin, hikayelerin ve gereksiz pahalı şeylerin paylaşıldığı platformlar olabilir. Boşken satılır mı bilmiyorum ama bir proje üstünde kitle kazandıktan sonra iyi paraya gider
Bol kazançlar
oha.com alan adı için ortalama tahmini değer
10.000 $ ve üzeri bir rakam bence hatta daha fazla üst rakamlara bile çıkabilir. Çok özür diliyorum
oha.com sandım alan adını o yüzden yorum yaptım, direkt olarak satın alabilirdik .com uzantılı olsaydı
Domaini alıp yapasım geldi bir an
İkisi birlikte 1k tl eder. Projelendirip satmak daha akıllıca olur. Kısa sürede daha çok değer elde eder.
Hahahahah en azından reg fiyatına gider demediniz teşekkür ederim 😄
Oha.com olsaydı 10 bin dolar mı olacaktı teklifiniz hocam
100K dolardan çok daha fazla edecektir.
Valla harika hocam benim çok hoşuma gitti
Hocam oham.com olsa 10k$ eder hem 3 hane hemde çok üst düzey bir domain ortalama 500 1M$ arası olabilirdi
Aslında marka olacak domain sosyal medya mecralarında oha.tr kullanıcı adlarını alın içerik üretin haber tarzında gündem olayları veya akıl almayacak durumları paylaşın 👌
O-ha için bana göre en mantıklı proje, O harfi ile başlayan herhangi bir kelime ve haber ajansı kısaltması. Buna göre değerlendirme ihtimali yüksek.
Oha.com un değeri ise $100k-$500k arasıdır naçizane.
Olay Haber Ajansı
"Memleketten Oha Diyeceğiniz Haberler"
O kadar sermayem olsa domainle bir işim olmazdı zaten hocam 😄
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Tırt dediğinizde insanları bir nevi dolandırmak için açtığınız bu konu gelsin aklınıza hayırlı günler.
https://www.r10.net/off-topic/436159...atilir-mi.html