Hocam kronik arızası var mı araştır öyle al derim ve genellikle önden kazası oluyor bu arabaların. Ben senin yerinde olsam 1.6 turbo 180 beygir Insignia alırım 2010 model ama temizini bulman lazım bu fiyatlara da rahat bulursun
Edit ; Kendim Kasım ayından beri aktif kullanıyorum. Hızsa hız güvenlikse güvenlik. Virajda frene basmana gerek kalmaz. En az 1 sene daha binerim sonra kendimi toplayınca 2014 şeytan göz denen Insignia modeline yükseltmeyi düşünüyorum.
Piston kırıyor ve blok çatlatıyormuş hocam. Kronik olarak.
Merhaba hocam, bu araç ön 3 parça değişen fabrika çıkışlı gibi değişmeyeni bulmak imkansız gibi bir şey. Bu araçlarda göz önünde bulundurmanız gereken tek şey sürekli hor kullanıldığıdır. kimse ben scirocco ile sağdan 90 100 gidiyorum demez. o yüzden bu tarz araçların kilometrelerini 1.5 hatta 2x düşünerek almalısınız. DSG şanzıman ise tamamen şanstır. eğer iyi kullanıldıysa insanın içinde çiçek, iyi kullanılmadıysa kazık varmış gibi hissettirir. bu durumları göz önünde bulundurduğunuz sürece her araç alınabilir.
Evet haklısınız üstadım.
artıları eksilerinden daha çok ağır bastığı için bence farklı bir araca yönelin derim, hor kullanılan bir genç arabası, 200k km de motor epey yorgundur, masrafı olur
Eksileri artılarından çok ağır basıyor tam tersi olacak
heves etmeyin hocam bu arabaya leona gidin bu tarz istiyorsanız pişman olursunuz
10 kişiden 9 u alma diyor
Fiyatına bağlı her araba alınır ama o rakam yüksek geldi bu araç özelinde. Uyguna almayı denemeni öneririm.
Bu araçlardan 2014te bendede vardı ikinci eli çok zor satılıyor özellikle bu km'de dahada zor.
Evet kupon araç. Satılması zormuş.
Hocam merhaba, Bence KM Olarak Uzun süreli bineceksen 9x.xxx - 15x.xxx KM arasına bakın kuzenimde vardı hatasız boyasız 170 binde 850 bine zar zor sattı LEON VEYA Cupralarda hoş
Deneyim Olarak;
1 hafta kullandım, deneyimimi paylaşayım. Araç zaten yere yakın, air basmayı düşünmeyin bile. Sonradan tekrar basılmıştı, tümseklerde karter sürtüyordu. Basık almanızı önermem. Yazılımsız hali bile seri, Stage 1de daha da canlı kalkıyor. Egzoz ucu da dikkat çekiyor, gözler üstünüzde oluyor.
Gözler üstümüzde oluyor ama hocam masraflıymış kafamı karıştırdı.
Allah kaza bela vermesin
2012 tsi mı hocam
Hocam illaki bu modelden istiyorsanız daha temizi mevcut sarı sitede.
2013 model
198.000 km
Otomatik vites
Sadece tek değişen sağ ön çamurluk.
Takas var demiş.
Temiz bakımlı görünüyor.
İlan sahibine de bakılırsa bayan'dan.
Amacım fikir vermektir 😊 YTD
bknz.
Bu ilettiğiniz araç takla atmış muhtemelen üstadım. Exper raporuna bakın