Arkadaşlar ne olur bir el atın. Web sitemi açalı 1 sene kadar oldu. Aşağıda güncel search console verileri var. Site görüntüleme alsa dahi tıklama günlük 1-2 üstüne pek çıkmıyor. Makaleler yapay zeka mı diyeceksiniz, evet yapay zeka. Ancak detaylı promptlar ile, kelime araştırması yapılmış, SSS eklenmiş, kaynakça eklenmiş, bolca resimli açıkçası üzerinde çalışılmış makaleler. Şu an sitede her biri 1500 ile 9000 kelime arasında 600'den fazla makale var. Site için alınmış google search console da 300 civarı orta ve düşük kalite backlink var. Spam puanı yüksek olan pek yok, onları da ben almadım zaten google görmüyor onları, semrush görüyor. Semrush da site puanı 90 civarı, Ahrefs de 100. Hız olarak page insights da mobilde 95-99 arası, desktop da 100 alıyor.

Site bir anne bebek blogu. Daha önce eticaret sitesi olarak açmış ancak bir süre iş yapmadıktan sonra kapatmıştım. 4 sene kadar kapalı kaldıktan sonra geçen sene wordpress yükleyip blog haline getirdim. Şu aşağıdaki grafiği yorumlarmısınız. Görüntüleme yükselse de, sıralama yükselse de tıklama gelmiyor. (Bingden ve yandexten günlük toplam 15 ile 30 arası geliyor) Siteyi biraz daha hızlandırabilmek için analytics'i kaldırdım, oradan görüyordum Bing ve yandex ziyaretçilerini.