Aldigim günden belli sunucumu kullanamıyorum siz böylemi hizmet veriyorsunuz Karnel hata veriyor diyorum karnelden kastiniz nedir diyorsun hata kodu atiyorum sana güncel diyorsun aldigim günden belli kullandin desend Hayir diyemezsin kullanmadim kendiniz creat vm ile kurulum yaparak duzelecek dediniz
Kurmayş denedim olmadi kendiniz denediniz kuramadiginiz bakiye iade istemiyorum sen benim nested sunucumu sağla düzgün şekildr hatasiz kullanmadim ek günleri ekle
Ayin 17 de ip adresi istemişimw 3 gün içinde ip veremiyorsunuz müşteri memnuniyeti bumu sizde 😁
@ElemanaHOST; sifirlama işlemine onay verdim destek talebinde 24 saat içinde kurulacak diye bilgi verdiğiniz 24 saat geçti buraya onu Wp konuşmalarina atmana gerek yok ben bütün konuşmalari illetim
2 3 saat içinde teslimat saglamadin 5 saat içinde sagladin bende sana saglandigin günden belli hata var diyorum ve bu hatalari cozemediysen senin sorunun
Dip not
Kendisine ozellliklr sordum nested sagliuormusunuz diye evet dediler istediğiniz paketi sipariş vererek proxmox kurulumu yapabiliriz dediler
Gerekli aciklamayi adminleri birakiyorum gördüğünüz gibi bütün kanitli şekildr ortaya sunulmuştur
@Sporty;