CasperTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle selamlar, Sistemi 10BİN TL Ödeyip alanlardanım. Açılan konularla aynı sistem ancak nasıl yapıldığını detaylı anlatacağım konu içeriği farklıdır. Diğer konularda kadınların size bebeklerini attığı fotoğrafları hangi yapay zekayla yapıp kadınlara teslim edeceğiniz, promptlar ve instagram'da reklam çıkma ayarları gösterilmemiş. Sadece 4 kişiye satıldı ama malesef bir şekilde genele yayıldı.

Sistemin kısa özeti: Kadınlar size bebeğinin fotoğrafını atıyor, Sizde fotoğrafı KlingAi Yükleyip Gerekli promptları girip basitçe oluşturuyorsunuz. Müşteriye örnek olarak 1 konsept ücretsiz gönderiyorsunuz. Beğenirse 3 farklı konsept için 250 TL Fiyat vs veriyorsunuz. Ödemeyi ibanınıza gönderdikten sonra farklı konseptler yapıp teslim ediyorsunuz.
KlingAiÜcretli ancak her seferinde farklı bir gmail kullanarak 160 kredi ücretsiz elde edebilirsiniz. 1 Fotoğraf 2 kredi harcıyor.

Reklam bilgisi
İnstagramda 38 TL 1 Günlük hikaye reklamı ile 9 mesaj aldım. Gerçekten sektöre ilgi var. Boş vakti olanın yapıp gerçekten kazanabileceği bir potansiyeli var. Ama insanlarla uğraşmak zor. İnsanlara bişey beğendirmek zor Benim asıl işim tekstil olduğu için vakit ayırıp yapamadım. Zaten sistem yayıldı. Ödemeyi yapmadan da nasıl bir sistem olduğunu bilemezdim malesef 10bin TL Çöp oldu.

Öncelikle bir instagram sayfası kurmanız gerekiyor. Kendi kurduğum sayfayı atıyorum, Fotoğrafları vs her şeyi kullanabilirsiniz kendi sayfanızda.

https://www.instagram.com/bebekanilari

Öncelikle paylaşıma yapay zekaya girmeniz gereken promptlardan başlayalım, ayrıca promptlardan bir tanesini chatgpt örnek göstererek farklı konseptler oluşturabilirsiniz. Sadece bu promptlar bu işi yapmanız için yeterlidir ancak ne kadar çeşit olursa müşterilerde o kadar çok ilgi gösterir.
Promptlar: Tıkla İndir
Dosya içeriği indirmek istemeyenler için hepsi txt formatında farklı konsept promptlarıdır.

Müşteri size bebeğinin fotoğrafını attığında klingAi ile nasıl yapacaksınız detaylar:

Öncelikle KlingAi üye girişi yapıp Buraya Girin (Fotoğraf oluşturma)

https://app.klingai.com/global/text-to-image/

Prompt kısmına, Ay üstünde Erkek Promtu.txt dosyasındaki prompt'u kullandım. Ayarları fotoğraftaki gibi yapın. "Upload image for Subject reference kısmına kadınların attığı bebek resmini yükleyin. Subject seçili olsun. Yükledikten sonra ayarları bir sonraki fotodaki gibi yapın"
İmage generation KOLORS 1.5 Seçili olmalı
Face reference 95- Subject reference 40 - Deneme yanılma yoluyla daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ben bu şekilde en iyi sonuçları aldım. Hem kadının bebeği değişmiyor. Hemde güzel kıyafetler giydirip konsept yapıyor sistem.
Örnek fotoğraf google'dan alınmıştır.

Aldığım sonuç. Sadece 15 saniyede oluşturdu:

İnstagram Reklam çıkma ayarları:

Gönderiyi veya hikayeyi öne çıkar diyoruz, açılan bu bölümde mesajları seçiyoruz.

Sonraki bölümde kendi özel hedef kitleni oluşturu seçiyorsunuz

Konum Türkiye, Minimum yaş 21, Yaş aralığı 21-42. Cinsiyet kadın, İlgi alanlarını fotoğraftaki gibi seçin. Süre bütçe meselesi size kalmış. Ben 1 gün hikaye reklamı yayınladım 38 TL Harcadı ve 9 Mesaj aldım. Sadece 1 gün deneme yaptım işi yapmadım bıraktım.

Ne kadar 10Bin TL Param çöp olsa da artık forumda son noktayı koyuyorum. Pasta büyük. İnsanoğlu var olduğu sürece bu iş hep yapılır. Size tavsiyem zamanı olanlar için, Sadece bebek fotoğrafçılığı ile kalmayın (: Her yaştan, her insanın fotoğrafını düzenleme işi yapın "yapay zeka ile" Profesyonel olup kazancınızı arttırabilirsiniz.
Teşekkürler hocam denemeyi düşünüyorum sağolun