hocam bana da kalırsa srlar ve nklar bana çok boş geliyor ben kendim nk kullanıcısıyım bu arada cok uyardılar beni alma alma diye sorun cıkıyor kronik sorunları var yok cızırtısıdır yok ekranı gidiyor kendi kendine + olarak allah göstermesin kimseye bi kazada ekran en kolay kırılacak birşey gibi duruyor 35k zaten ekranı hani baya şeyleri var gidişatında bir problem yok evet o yönden problem yok sen makinana bakarsan her makina sana bakar zaten bir sabah uyandım birden bire ekranı çalışmamaya başladı siyah ekran verdi şimdi ise 4k tamirine vericem yazık gunah yani hadi ben bozdum diyelim onuda yıkadım üstüne su vurdum gene bozulmaması gereken birşey bu yani gözümde birdahaki aklım olsaydı ns200 alırdım yada hiç birini almayıp direk mt25 ile başlardım.
15k kilometredeyim hocam su anda. Bakımlarımı her 2.5k'da yaparım. Bakıma bağlı biraz ama ekran olayını bilemiyorum. 2024 modellerde bu sorunu duymadım hiç. Bana kalırsa da rs boş geliyor. Ekran kötü tasarım kötü performans kötü. Naked spor karısımı bir motor ve cok kısa geliyor

.