Herkese Sselamlar,

Forumda tanıştığım @hexonix; sayesinde, hem teknik olarak çözemediğim bir sürü işimi hallettim hem de inanılmaz derecede iyi niyetli bir insanla tanıştım.

Kendisi ile script ticaretimiz oldu, kurulumda her detayıyla ilgilendi, hata çıktığında anında yardımcı oldu, mesajlarıma ışık hızında cevap verdi. Hatta öyle ki, ben daha “yapamadım” demeden o çoktan çözümünü hazırlamış oluyordu. 🙏

Benim büyük olarak gördüğüm bazı şeyler için kendisi En ufak bir ücret talep etmedi. “Referans olsun yeter hocam” dedi ve gerçekten de bu platformun ruhunu taşıyan nadir insanlardan biri olduğunu gösterdi. Scriptin bazı hatalarından veya işlemlerinden tutun da, Cpanel’e kadar girip kurulumunu yaptı,vds veya başka hatalarla en sonuna kadar ilgilendi ticaretimizle alakalı/alakasız. Ben “hocam vereyim” dedikçe o “at, ben kurayım” diyerek geri çevirdi. Böyle bir iyiliği, böyle bir özveriyi gerçekten çok nadir görürsünüz.
Dosyaları yükledi, SQL işlemlerini gösterdi, sorularımı sabırla yanıtladı, hatta yemek yerken bile ilgilenmeyi ihmal etmedi. Her anımda yanımda oldu, ve “sıkıntın olursa her zaman ulaş” demesiyle de insanlığına bir kez daha hayran kaldım.
Böyle bir insanı tanımak benim için bir şanstı. Buradan kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Eğer siz de bir şey danışacaksanız,script işlemleriniz,yazılım geliştirme veya ticaret alışverişiniz bulunacak ise gönül rahatlığıyla iletişime geçin derim. 👍

Tekrardan Teşekkürler kral👑

@hexonix; Web Sitesi