AtaOguz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yenilikçi bir arayüz, kurumsal bir hesaptan r10 konusu ve servislerini Basic, Medium, Elite kalite gibi segmentlere ayırmaları gibi detaylarla dikkatimi çeken bu sağlayıcıda son yaşadığım macera şu şekilde:
  • 3-5 dakika arasında retention sağladığını iddia ettikleri 2 servis test edildi.
  • İki siparişte de sadece 1 dk 10 saniye retention gözlemlendi ve analytics iletildi.
    Sonuç: Videonuz 36 dakika olduğu için olabilir. Yapacak bir şey yok. İade yok. (Ticked id: 52395)
  • "Peki şu diğer 6558 ve 6559 numaralı 3-5 dk retention'lı servisleri denemek istiyorum ancak önceki siparişlerden dolayı korkuyorum" şeklinde diğer servisler sorulduğunda ise (2 kez soruldu) yanıt alamadım.
  1. Önceliği şeffaflık ve müşteri memnuniyeti olan bir platform böyle bir sorunda iade veya kısmi iade yapmaktan çekinmezdi.
  2. Gerçek ve şeffaf bir destek deneyimi sunulsa siparişlere ait analytics görüntüleri kendi servis sağlayıcılarına iletilerek çözüm odaklı ilerleyebilirdi, yapılmadı.
  3. Kendileri ana sağlayıcı olsa bu durumu çözmek için yine farklı bir yol izlenebilirdi ancak diğer tüm smm'lerde karşılaşacağınız türden işi yokuşa süren ve bakiyenin buhar olduğunu kabul etmenizi bekleyen cevaplar ile diğerlerinden farklı olmadıkları izlenimi aldım.
  4. Şu açıdan da bakalım: Yukarıda belirtildiği gibi, iki farklı serviste aynı sorunu yaşamış bir müşterinin, benzer iki servisi daha test etmek ve şeffaflığı sorgulamak istemesi son derece doğal. Ancak bu durumda test amacıyla bir kolaylık sağlamak ya da kendileri test edip buna göre dönüş yapmak yerine müşteriyi yanıtsız bırakmaları düşündürücü.

Deneme olarak yüklediğim 40$ tükenene kadar test ve tecrübelere devam edeceğim. Potansiyel alıcılara ve konu sahibine de bu yanıt ile tecrübelerimi aktarmış olayım. Müşteri çok, mutlaka bulabilirsiniz ama uzun vadede tutabileceğiniz konusu tartışmalı duruyor o yüzden bol şans.
Yaşadığınız bu deneyim adına gerçekten üzgünüz. Önceliğimizin her zaman şeffaflık ve müşteri memnuniyeti olduğunu belirtmek isterim. Sizleri bu şekilde bir belirsizlikte bırakmak, asla arzu ettiğimiz bir durum değil.

Paylaştığınız analiz ve geri bildirimler bizim için çok değerli. Bu gibi durumlarda daha çözüm odaklı yaklaşmamız gerektiğinin farkındayız ve süreci daha iyi yönetebilmek adına bu konuyu tekrar gözden geçireceğim.

6558 ve 6559 numaralı servislerle ilgili yaşadığınız tedirginliği de çok iyi anlıyoruz. Size daha iyi yardımcı olabilmem adına bu servisleri sizin adınıza test edip detaylı rapor paylaşmam mümkün. Böylece hem siz kendinizi daha güvende hissedersiniz hem de tarafsız bir değerlendirme sunmuş oluruz.

Tekrar yaşattığımız memnuniyetsizlik adına özür dileriz, süreci sizin için daha şeffaf ve sağlıklı bir hale getirmek için elimizden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Sizinle şimdi PM den iletişime geçeceğim