Selamlar dostlar,
6 Nisanda günde 500-1000 TL kazanma konusunu açan ilk kişiyim, yani bu işin ilk dükkanı benimdi desem yeridir. Güzel sistemdi, eli yüzü düzgündü, yalan yok. Ama ne oldu? Forumda birileri mesaj attı, abi detay versene, sistemin mantığını anlamaya çalışıyorum sadece diye. Sonrası mı? Herkes anlamaya çalıştı çalıştı, şimdilerde herkes anlata anlata konu açıyor. 😄
Baktım artık tiyo avcıları, abi sistem mantıklı da sen bunu nereden almıştın? diye soranlar, sonra da hazır sistem diye satanlar derken... sektörümüz panayıra döndü. Güzelim kazançlı sistem şimdi herkesin elinde, sanki köy kahvesinde okey taşı gibi elden ele dolaşıyor.
Küçük bir tüyo: Eğer siz de yeni sistem açmayı düşünüyorsanız, sistemle birlikte vicdanınızı da açık arttırmaya koymayın. Çünkü bir bakmışsınız; abi işini çok beğendim diyen kişi ertesi gün R10da KADINLARA YÖNELİK GÜNDE 700 TL SİSTEM SATILIK diye konu açmış. 😂
Ben bu işin ticaretini bıraktım, sistemimi emekliye ayırdım, WhatsApp sorularına da artık hayırlı işler yazıyorum. İçim rahat, midem boş. 🍵
Dileyene bol kazanç, çalınana geçmiş olsun. 😅
Edit : Sektör öyle bir hale geldi ki, reklam verirken Facebook bile birader yine mi bu sistem? deyip bize reklam onayı verirken es veriyor artık.