Webx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Öncelikle sürecin sizin açınızdan memnuniyetsizlik yaratmış olmasından üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Sistemde yaptığımız incelemeye göre ilgili marka başvurunuz WebX aracılığıyla gerçekleştirilmiş, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından da yayımlanarak ilan edilmiştir. Ancak, marka tescilinin tamamlanabilmesi için gerekli olan resmi belge harcının süresi içinde ödenmemesi nedeniyle başvuru ne yazık ki iptal edilmiştir.

Bu durumun markamızla ilgili yanlış bir izlenim yaratmasını istemeyiz. WebX olarak tüm müşterilerimize sürecin her adımında bilgi vermekte ve resmi ödeme yükümlülüklerinin hatırlatmalarını sistematik olarak yapmaktayız. Ancak, resmi kurumlara yapılan ödemeler müşterilerimize aittir ve süresinde yapılmaması durumunda kurum kararıyla başvuru geçersiz hale gelmektedir.

Yine de bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, konuyu birlikte detaylandırmaktan ve varsa başka sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
WebX
Neden yanlış bilgi veriyorsunuz doğru soylemiyorsunuz insanlara? Mesajla bildirin demissiniz. Mesaj attim size guzelce. Bana yanit vermeden konuya mesaj birakmissiniz. Bu cok iyi bir niyet degil. Amaciniz kendinizi aklamak. Niyetiniz iyi olsa benim mesajima yanit verirsiniz once. Kalkip buraya mesaj birakmazsiniz sadece.

Ben sizin yazinizi duzelteyim herkes ve sizinle calisacak olanlar bilsin madem. Benim markami siz onaylatmadiniz. Sizin basvurunuz reddedildi. Nasil kalkip bir de basvurunuz ilam edilmistir yazabiliyorsunuz? İnsanlari kandirmayin burada. Sizin basvurunuz onaylanmis sekilde yansitmayin. Olayin ozeti sudur. Herkes bilebilir.

Marka basvurunu onaylatamadiniz. Sizin basvurunuz reddedildi. Uzerine dusmeden basvurmussunuz. Kendim basvurdum ve kendim onay aldim. Numaraniz ayniysa vereyim eski numarami, yazismalarimizi koyun buraya? Verebilir misiniz o konusmalari? Reddedildikten sonra bana yanit bile vermediniz. 20 yillik uyeyim az cok taniyan oldu forumda yalan atacak değiliz. Marka ismi de ortada, reddedilen basvuru da onaylanan basvuru da.

Su yazdiginiz mesajla aksam aksam canimi sktiniz. Yarin sikayet konusu acacagim sizin ile ilgili. İade de isteyecegim madem onaylattiniz, kanitlayin yarin.