Çocukken mahalle arkadaşlarım vardı lise 2 gibi hepsiyle bağımı komple kopardım aradan yıllar geçti geçenlerde bir tanesiyle markette denk geldik sohbet muhabbet bana şey dedi ya onlarla ben bağımı kopardım her türlü yavs... onlarda, maddeden bilmem nelere.. sonra polis olmuş onlarla bağını koparınca. Ben daha sonra çok köklü arkadaşlıklar edinemedim porsiyonluk arkadaşlıklar olur ya işte üniversiteden oradan buradan, hani telefonda numarası vardır ama sadece merhaba merhaba tarzı arkadaşlıklarım oldu neyse hep derdim ya belkide o kadar kötü insanlar değillerdi belkide ben yanlış düşündüm vs ama o arkaşımla son muhabbetimizde la.. Dedim iyi ki yıllar önce bunu görmüşüm de kurtarmışım kendimi o çevreden şimdi belkide bende saçma sapan işlere yönelecektim. Vesselam insanlar zamanla değişiyor büyüdükçe yada şartlar değiştikçe, hayat değiştikçe insanlar değişiyor bence sende kendini şanslı gör erkenden bir şeyler, geç olmadan bunlar görmen iyi bir şey ama sana söyleyim bir daha insanlara güvenin eskisi gibi olmayacak

bu da deneyim işte.