Ag0ny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimde kaldı 2 sene YKS ye.Allah yardımcın olsun ağabey.Okul hakkında tavsiye öneriniz varsa memnuniyetle dinleyebilirim hem senin hemde başka hocalarımın.
Yaklaşık 2 ayımız kaldı bizim Genel olarak sorun yaşadığım noktayı sorarsan OBP ve Kitap okuma derim

Lisedeki notlar hafife alınmamalı Çünkü gerçekten büyük ölçüde oynamalara neden oluyor Yüksek almaya çalış, çalışın. Düşük alsanız bile uğraşın, yükseltin, puan isteyin.

Kitap okumakta önemli bir etmen Dünya klasikleri ile birlikte bilimsel makalede okumaya çalışın Şuanda en rahat ve uzun döneminiz Kitap okumak için büyük zaman ayırın Elektronik cihazlar tam tersi etki yapıyor Olabildiğince uzak durun Özellikle sosyal medyadan!

Paragraf çözün , problem çözün. TYT için bunlar çok önemli Çünkü TYT aynı zamanda bir zaman yarışıdır

Bunlara dikkat ettiğin sürece herkesten önde olacağınızı düşünüyorum

Biraz uzun oldu ama bir sınav öğrencisi gözünden görmüş gibi oldun Tüm sınava gireceklere başarılar

Dip Ekstra: @Coşkun Çetin; belki bizede premium ısmarlar 😅