Arkadaşlar selamlar,
Öncelikle umarım bu problemi çekenlere yardımcı olabilirim.
Önce hikayemi anlatarak başlamak istiyorum ki benzerliklerimiz faydanıza olabilir.
Ben yaklaşık 25 yaşına kadar tek bir kepek problemi dahi çekmedim. Saçlarım oldukça gür ve sağlıklıydı. (sağlıklıdan kastım sürekli bakım yapar önem verirdim.)
Profesyonel hayata atılma, stres, büyük şehir yaşantısı vs. vs.
İş yerinde ciddi şekilde stres altındaydım. Ailevi sağlık problemleri vs hepsi bir dönem üst üste geldi ve beni etkilemeye başladı... yani başlamış. Ben farkında değildim.
Sonrasında saçlarımda kaşıntı ortaya çıktı. Başta mevsimsel gibi gelse de devamlılığı oldu. Sadece yıkadığım gün içerisinde 5-6 saat rahat kalabiliyordum sonrasında kaşıntı başlıyordu. Hele o an stres altındaysam kaşıntılar 2-3x artıyordu.
Sonrasında döküntüler meydana gelmeye başladı. Saçlarımdan kar yağarcasına deri döküntüleri oluyordu. Her yanıma gelen omzumu silkeliyor ve kepeklenmişsin diyordu ama olayın kepekle alakası yoktu.
Süreç ilerledi ve kaşlarıma, sakallarıma kadar indi. Simsiyah saçlarım ve sakallarım arasında bembeyaz deriler... Artık iyice özgüvenim düşmeye başladı. Doktora gittim ve bana günde 1-2 defa kafama sıkmamı söylediği bir serum gibi sıvı verdi.
Serumu sıkınca saçlarımı ilk başta yakıyor sonra rahatlatıyordu. Ama kalıcı değildi gün içerisinde tekrar başlıyordu.
Maalesef ki kesin tedavisi olmayan strese, vitaminsizliğe, genetik yatkınlığa dayalı olabilecek bir rahatsızlık.
Peki çözümüm nasıl oldu?
Bir dönem araştırmaya ara verdikten sonra bir gün canıma tak etti ve araştırmaya başladım. Vichy markasının Dercos adında bir şampuanının çoğu kişide fayda sağladığını gördüm (kesinlikle kişiden kişiye değişir)
Neredeyse %90 memnuniyet vardı. 800 lira gibi bir fiyatı olmasına rağmen en fazla 800 liramı kaybederdim ve denemeye karar verdim.
Arkadaşlar şunu söyleyeyim bir mucize gibi hayatıma girdi. Hani bir kalıp vardır ya "İlk kullanımda dahi gözle görülür değişim" diye... Bunlara çok inanmayan biri olarak bu ürün gerçekten ilk kullanımda bildiğiniz beni bu dertten kurtardı.
2 günde 1 kullanma periyoduyla devam ettim ve sakalımdaki, kaşlarımdaki, saçlarımdaki tüm dökülmeler yok oldu.
Biliyorum uzun uzadıya yazdım ama hikayemizin aynı olması alabileceğimiz sonuçların aynı olmasına yardımcı olur diye bu kadar yazmak istedim.
Ürünün fotoğrafı aşağıda umarım size faydalı olurum. Kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse daha fazla insana ulaşabiliriz.
İyi forumlar