Merhaba, Play Store'da yayında görev uygulamam var ve yeni projelere geçtiğim için ilgilenemiyorum ve satıyorum.

Apiyi nodejs, uygulamayı flutter ve yönetim panelini PHP ile kodladım, tamamen kendim kodladım. Yönetim panelinden uygulamanın herşeyi yönetilebiliyor. Normal fiyatından farklı fiyatta görevler dahi verilebiliyor
Yeni duyuru yayınlama, istenen süre kadar kullanıcı banlama, yatırılan/çekilen paraları görme ve onaylama, kullanıcı bilgilerini güncelleme, yapılan görevleri görme ve onaylama/reddetme, verilen görevleri görme, yeni görev ekleme, görevi kaldırma/aktif yapma/pasif yapma, görev bilgilerini güncelleme, yeni görev tipi ekleme özellikleri mevcut.

İster yönetim paneli olsun, ister uygulamadan olsun yeni görev verildiğinde tüm kullanıcılara bildirim gönderilebilmekte. Ayrıca tüm üyelere yada istediğiniz bir üyeye özel bildirimde yönetim panelinden gönderilebilir.

Ayrıca uygulamada admob reklamları var, reklamlar günde 5+ TL bırakıyor, ki reklam kazançları tamamen kâr olmakta.

Uygulamada şu an 600+ kayıtlı üye var. Tek yapmanız gereken görev veren bulmak olacak. Ben tamamen r10'dan buldum görev verenleri.

Uygulamaya herhangi bir reklam verilmedi, tamamen organik bir şekilde büyüdü.

Görev verenler uygulama üzerinden hesap bilgilerini görüp, hesabınıza para yatırıp para yatırma bildiriminde bulunuyor ve yönetim panelinden görüp onaylayabiliyorsunuz. Ayrıca hesap bilgilerini de yönetim panelinden değiştirebilirsiniz.

Ödeme alt limiti 50 TL ama yine yönetim panelinden bu değiştirilebiliyor.

Uygulama için istediğim ücret 10.000 TL'dir. Şu anda bekleyen toplam 500 liralık ödemeyi ben yapacağım, bundan sonrakileri alacak kişi yapacaktır. Bakiyesi 40+ TL olan kullanıcıların da bakiyelerini satış ücretinden düşeceğim.

İlgilenenler özel mesaj ile yada imzamdaki WhatsApp üzerinden bana ulaşabilir.