Merhabalar,
Büyük bir fırsat gördüğüm için sizlerle de paylaşmak istedim. Elbette bu bir yatırım tavsiyesi değildir, sadece kişisel gözlemlerimden ibarettir.
📌 Carlo Acutis adlı genç, 27 Nisan’da Papa tarafından aziz ilan edilecek.
📌 Törene 120.000’den fazla fiziksel katılım bekleniyor.
📌 Ulusal ve uluslararası binlerce medya kuruluşu bu olayı paylaşacak.
📌 Ve en önemlisi: "İlk dijital aziz" unvanı verilecek.
Bu gelişmeler, belirli bir token için çok güçlü bir hikaye oluşturuyor. Daha önce yalnızca BBC haberiyle bir günde 45 milyon dolar piyasa değerine ulaşmıştı.
Şu anda ise yaklaşık 1 milyon dolar MC seviyelerinde ve törene sadece 9 gün kaldı.
Bazı büyük meme coin yatırımcılarının şimdiden bu token'ı cüzdanlarına eklemeye başladıkları gözlemleniyor. Benzer bir durum daha önce Luce adlı bir token’da yaşanmış ve 350 milyon dolar MC seviyesine ulaşmıştı. Eğer benzer ilgiyi görürse —ki bu olay daha kapsamlı— potansiyel ciddi.
📈 Son 24 saatte token fiyatı %30 artış gösterdi.
Token, Solana ağı üzerinde ve alım işlemleri Phantom cüzdan aracılığıyla kolayca yapılabiliyor. Phantom cüzdanınıza Solana göndererek bu token’ı satın alabilirsiniz.
🧾 Kontrat adresi:
EQs4DEeaSyrhRPM6JPsf2ptLf4EHkcGXB7ybeufxpump
Lütfen kendi araştırmanızı yapın ve sadece kaybetmeyi göze alabileceğiniz miktarlarla işlem yapın.



https://x.com/vemutlu/status/1905259934687568143



bu tweetden daha detaylı bakabilirsiniz

grafiği buradan takip edebilirsiniz: https://dexscreener.com/solana/bj6sa...fouhuyyg77czxx

güncel görselide paylaştım bu bir front run fırsatıdır risk her zamanki gibi vardır değerlendirmek isteyenlere belirtmeliyim ki yatırım tavsiyesi değildir.