Fotoğraflarınızdan ve anılarınızdan oluşan bir hikaye kitabı hazırla, en sonunda Bu hikayenin bir sonraki bölümü seninle evlenmekle başlıyor gibi bir sayfa koy hocam. Yüzünde ufak bir tebessüm olur ardından teklifi yapıştırırsın
Direk kafamda canlandı birazdan onun çalışmalarına başlıyorum hocam. Muazzam fikir gerçekten okurken heyecanlandım
1- Evlenmeyin
2- Evlenmeyin
3- Evlenmeyin
diye bir başlık vardı ekşide, arada popülere çıkıyor. Altında yazılanları okudukça bu fikirden soğuyorum. Genelde evlilerin tavsiyesi. Bazen de doğru şeyler yazıyorlar. Ama size negatif vermek için yazmadım bunu, sadece aklıma geldi.
Her şey gönlünüzce olsun. Ömrünüzce mutlu olursunuz umarım. Evlilikte önemli olan doğru kişiyi bulmuş olmak ve onunla bu yola girmek sanıyorum.
Doğru kişi olduğuna inanın o kadar emin oldum ki hocam normal şartlarda bende öyle düşünüyordum tabi gelecek bize ne gösterir bilemeyiz ama mutlu olmamız gerekn zamanda yüzümüz gülsün keyfimiz olmadığında zaten oturur ağlarız
Allah niyetini kabul etsin hocam
Çok teşekkür ederim. Umarım güzel mutlu bir hayat geçiriiriz hepimiz
Şova gerek yok kalbinden geçeni hissettir sevdiğine kafi...
Öyle yapacağım hocam yine de akıl akıldan üstündür diyerek fikir almanın iyi olacağını düşündüm