looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özetle: Çıkarcı ikiyüzlü ve art niyetli bir yaklaşım.

Burada asıl amaç öğrencilere yemek vermek falan değil. Klasik CAZGIR MUHALEFET OPERASYONU.

Haber metnini okuyunca asıl amaç ortaya çıkıyor.
Bir tarafta uyduruk kent lokantası güzellemesi yapılıyor, diğer yanda sarayın masrafı diye kavram tecavüzü yapılıyor, aradaki kıyaslama SİYASİ RANT DEVŞİRMEK ile öğrenciler duygu sömürüsü amaçlı kullanılıyor.

Forumda bir kez olsun kimsenin mesajını konusunu report ettiğimi hatırlamıyorum. Ancak benim bir sürü mesajım konum siyasi içerik vs bahanesiyle kaldırıldı ceza verildi.
Şimdi çıkan bu konuda BİLEREK VEYA BİLMEYEREKsiyasi çatışma amaçlı bir haber paylaşılıyor.
Ben report etmeyeceğim. Ancak kendi görüşümün de burada kalmasını istiyorum.

Peki burada asıl amaç ne? Ülkede devasa bir yolsuzluk rüşvet davası görülüyor. Dava muhatapları hukuki olarak haksız çıkmayı kendilerine yediremedikleri için siyasi ve ideolojik hamleler yapmaya çalışıyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=YVU1...Ye%C5%9Filtepe

Burada şunu sormak istiyorum. Diyelim ki öğrencilere yemek verme kararı alındı, bunların cebinden 1 kuruş çıkacak mı? Hayır tabii ki çıkmayacak. O yüzden bedavadan duyar kasıyorlar.
Ancak iş ticaret işine gelince, gıda ticaretinden nakliyesinden tedqariğinden yolsuzluk yapmak avanta kapmak için 1000 tane yol bulacaktır.
Bunlar hep böyleydi, hep ikiyüzlü olmaya devam edeckler.

Peki bu ikiyüzlülüğü nasıl başarıyorlar? Ücretsiz aşevlerini kapatıp, kat kat daha az sayıda kişiye 40tlye yemek satmayı başardılar ya.... Bu aradaki MALİYET FARKINI gözden kaçırdılar ya... Arada kaybolan onca paranın hesabı soruılmadı ya...
İşte bu yüzsüzlükle nerede ne icat yaparım peşindeler.

Bu son derece ahlaksız son derece alçakça bir çarpıtma.

Hadi buna da yalan deyin. Bu yorumu da reportlayın bakalım...

Erdoğan: Bu kardeşiniz bu görevde olduğu sürece, faiz her geçen gün, her geçen hafta, her geçen ay inmeye devam edecektir. NAS ve NAS