Merhaba 🙌 Öncelikle mesajınız için çok teşekkür ederiz. “Reklamcılık ağzı” yorumunu gülümseyerek okuduk, hak verdik de. 😊 Hemen konuyu daha sade ve daha anlaşılır şekilde anlatayım.

SEO Killer nedir?
SEO KILLER, internette daha görünür olmak isteyen herkes için geliştirilmiş yapay zeka destekli bir asistandır. Yani sizin yerinize içerik yazar, anahtar kelime bulur, rakipleri analiz eder, blog üretir, hatta YouTube videolarından SEO uyumlu yazılar bile çıkarır.

Biraz daha düz anlatayım: SEO Killer ile neler yapabilirsiniz?
Blog Yazısı Yazdırmak, Anahtar Kelime Bulmak, Rakip Analizi, YouTube’dan İçerik Üretmek, Haber Sitelerinden İçeriği Yeniden Yazmak, Görsel ve Video İçeriği Üretmek, E-Ticaret Ürün Açıklamaları, İnsansı yazım şekilleri, GPT ajanları ile sınırsız içerik üretimi ve yapay zeka persona kütüphanesi, SEO araçlarının birleştiği özel uygulama mağazası, SEO Eğitimleri vs. şeklinde özetleyebiliriz.

Kısaca şöyle düşünebilirsiniz:
Bu araç, “Google’da üst sıralarda çıkmak” isteyen herkes için bir otomatik içerik üretici, analiz aracı, yardımcı yazar gibi çalışıyor. Siz konuyu söylüyorsunuz, o sizin adınıza tüm içeriği hazırlıyor.

Peki kullananlar ne yapıyor?
  • Web sitesi sahipleri içerik üretimini buraya devrediyor.
  • Blogger’lar makalelerini buradan yazdırıyor.
  • E-ticaret yapanlar ürünlerini öne çıkarmak için kullanıyor.
  • SEO ajansları, işleri otomatikleştiriyor.
  • YouTuber'lar bile videolarını bloga çevirmek için kullanıyor.
Genel olarak bu şekilde bahsetmek ile beraber yazamadığım çok daha fazla şeyi barındırıyor SEO Killer. PM'den incelemeniz için size demo ve paketlerin karşılaştırma videosunu iletiyorum. Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Sevgiler 💚

negotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyu okumaya çalıştım ama reklamcılık ağzıyla yazıldığı için bu botun ne yaptığını tam çözemedim. İçerik mi yazıyor ne yapıyor şimdi bu arkadaş. Rica etsem benim gibi dinazorlar için sade bir dil ile ne işe yaradığını hatta mümkünse ekran görüntüsü kullanım videosu gibi bilgilendirici birşeyler yazabilir misiniz?