Mağduriyet mağduriyettir. Bir şey diyemem ama ben halen R10'da bu tür satışların yapılmasını anlayamıyorum. Yani mesela semrush en basit üyeliği aylık 139 dolar. Bu ülkemiz için ciddi anlamda yüksek bir miktar ama Chat GPT be abi 20 dolar 600 700 TL. Parayı küçümsemiyorum ama bir paket tütün ürünü 80 90 TL

4 5 günlük tütün fiyatına olan bir hizmeti almayıp paylaşımlı hesap kullanıp bir de GPT yakalayıp sistemden atınca dolandırılmış sayılmazsınız ki. Ben bazen semrsuh alıyorum satan arkadaşlardan. 14 gün garantili falan satıyorlar 7. 8. günde hesap kapanıyor ihtiyacım varsa tekrar alıyorum o anlık ihtiyacım yoksa da kullanmıyorum olup bitiyor. Tabii ki hakkınızı arayım benim haddime değil olaya müdahele etmek. Sonuçta siz bir hizmet almışsınız ama bence hayatı biraz daha relax yaşamanızı tavsiye ediyorum. Umarım kızdırmamışımdır sizi.
Selam, yorum için sağ ol, ama durumu kısaca anlatayım. Türkiyede orijinal hizmetler pahalı, mesela 2 aylık ChatGPT Pro 400 dolar, yani 16.000 TL. Bu parayı kim verebilir? O yüzden R10da paylaşımlı hesap alıyoruz. @unrivaleddan aldığım hizmet sorunlu çıktı. Kanıtları sundum, moderatörler telafi dedi, ama verilen hesap çalışmadı. Tekrar şikayet ettim, hala çözüm yok. 16 bin TLlik hizmetten oldum, bu insanı üzüyor. Relax ol dersen haklısın, ama güven sarsılıyor. Başka kullanıcılar da mağdur olmasın, iade istiyorum. Derdimi anlatabildim umarım.