Öncelikle merhaba. İngilizce olan wordpress sitelerin içeriğini belirtilen sektörlere uyarlayacak, metinleri, açıklamaları, iletişim bilgileri, görselleri (gerektiğinde) vs ekleyecek ve bu konuda düzenli çalışabileceğimiz tercihen ihtiyaç sahibi öğrenci çalışan arıyorum. Konuyu somutlaştırma açısından;
1- Envatodan vs temin edilen wordpress tema belirtilen domaine kurulacak
2- Kurulan temanın belirtilen sektöre göre içerikleri düzenlenecek. Örneğin çok amaçlı bir A teması aldık, halı yıkama, temizlik firması yada ne bileyim oto çekici sitesi, inşaat sitesi olabilecek şekilde içerik ve gerekirse görselleri düzenlenecek.
3- Düzenlemeler herhangi bir kod üzerinden değil sadece elementor üzerinden yapılacak. Düzenlemede Yapay zekadan yardım alınabilecek. Oturup tamamen özgün içerikler eklenmesi gerekmiyor. Kopyala yapıştır şeklinde yapılabilir.
..
İş basittir fakat biraz zaman alabilmektedir.
Bu koşullarda çalışmak isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilir.
İşin fiyatı projeden projeye değişmektedir.
Dip not: Daha önce wordpress tema düzenlemiş, bu konuda az çok tecrube sahibi kişilerin iletişime geçmesi önemle rica olunur. Tema nasıl kurulur elementor nedir nasıl kullanılır gibi şeyler konusunda eğitim veremeyeceğiz maalesef.