Hocam bozmadı, ama beceremedi de. Yaptığı her işlemi ekran açarak yapıyor.

Kodlarımın olduğu api.php satırına giremedi, bilgisayardan bağlananlar ekranı kontrol edip girebiliyor sanırım, ben mobilde olduğum için beceremedim.

Mevzu şu, chatgpt ve Claude gibi yapay zekaları bir bilgisayara bağlamışlar, siz de komut veriyor gibisiniz. Yapmak istediğinizi açıkça söylerseniz ve gerekli bilgileri verirseniz kendisi sizin eşliğinizde yapıyor.

İstese de siteyi bozamayacak kadar hantal, ayrıca çok kredi yiyor. Birşeyi yapmasını istiyorsanız adım adım tarif ederseniz daha az deneme yapacağı için daha çok verim alırsınız.

Örneğin xx/cpanel E gir, şifre kullanıcı adı yaz, dosyalar kısmına git, şu şu klasörü aç (nasıl açacağını da anlatmanız lazım) ardından gelen ekranda önceden sana verdiğim sorunu çözmek için hazirladiğin kodları yaz ve kod satırlarını düzelt, tüm bunlardan önce ne olur neolmaz diye save al, işlem bitince xx sitesine girip sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.

Bunu derseniz yaklaşık 1 saatte, 1000-2000 civarı bir kredi yiyip işlemi bitirecektir. (Bende API.php klasörünü acamadigi için görevi sonlandırdım.)

Şimdi ona SMS onay sitemde admin vereceğim ve sağlayıcıdan tüm platformları teker teker çekmesini, kategörilemesini isteyeceğim. Bakalım bu sefer bizi üzecek mi..

DÜZENLEME 1

Arkadaşlar komutu düzgün verince öyle bir yapıyor ki, mest oldum..