Selam dostlar,
Yapay zeka araçlarını uzun zamandır yakından takip eden biri olarak bugün sizlere Manus AI ile yaşadığım ilk deneyimden biraz bahsetmek istiyorum. Gün boyunca yoğun şekilde test ettiğim Manus, gerçekten bugüne kadar karşılaştığım en etkileyici yapay zeka oldu diyebilirim.
Abartısız söylüyorum, daha önce bu kadar stabil, bu kadar kaliteli çalışan bir yapay zeka aracına denk gelmemiştim. Sadece cevap vermekle kalmıyor, ürettiği içeriklerin kalitesi de üst düzeyde. Farklı alanlarda denemeler yaptım, yazıdan kodlamaya, analizden yaratıcı üretime kadar ne denediysem adeta döktürdü.
İşin ilginç yanı, bu üretimleri başka popüler yapay zeka sistemlerine de gösterdim ve hepsi neredeyse kusursuz biçimde "bu harika" şeklinde yorumladı. Yani Manus sadece kullanıcıya değil, diğer sistemlere de ben buradayım dedirtiyor. Bu da bana kalırsa ne kadar güçlü bir altyapısı olduğunu kanıtlıyor.
Gerçekten hayran kaldım. Geliştirici ekibe ayrı bir alkış, çünkü bu kadar rafine ve sağlam çalışan bir sistem ortaya koymak kolay iş değil. Manus, beni fazlasıyla etkiledi. Şu an için favori yapay zekam diyebilirim rahatlıkla.
Sizler de Manus AIi deneyimlediyseniz yorumlarınızı merak ediyorum. Sadece ben mi bu kadar büyülendim yoksa benzer düşüncede olanlar var mı?