fyby0810 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede beyaz 2 yaşında bir oğlan var. Sizin ki gibi cins cins tripleri vardı arkadaşın. Ödül mamasını kestim 10 gün . 10. günden sonra verdiğimde kıtlıktan çıkmış gibi yiyordu. Benim kedi de Hüptirik ( Sıkmalı ) mama yemiyor. Veteriner ile görüştüğümde çok sık verdiğim için reddettiğini söylemişti. Çokta takmamak lazım ) Kendi mamasını yiyorsa bırak verme ödül bi 10 gün kendine gelir. Bizimki hiç açlık görmemiş ondan ukalaydı seninkini bilmem hocam
Aynı şekilde hocam açlık görmedi açık büfe takılıyor. Mamasını koyuyorum keyfi geldiğinde atıştırıp geçiyor
dracula61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz aç kalsın yer

Her canlıda olduğu gibi sürekli olan herşey sıradanlaşıyor. Ancak yine de herhangi bir hastalık olma riskine karşı tedbir almak istiyorsanız veterinere götürebilirsiniz.
2 hafta sonra kontrolü var hocam o zamana kadar gözlemlemeye devam edeyim. Başka bir ödül maması da deneyeyim bu süreçte sıkılmış da olabilir.
Webdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimki ne versem yiyiyor. Vermediklerimi de yiyiyor. Kızıyordum, halime şükredeyim
Hocam keşke bizimki de öyle olsa. Kedi olduğundan şüphe ettiriyor. Haşlanmış tavuktur ettir balıktır koklayıp gidiyor.
helcurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep aynı lezzetlerden sıkılmış olabilir kuru mamasını tavuklu mamayla karıştırıp verin arada, (isal olabilir 1 öğünlük yapın)
Ödül mamasını da değiştirmek şart bence.
Hiç yemiyorsa aç bırak yarım gün, sonra iştahla yer.
Deneyeyim hocam onu da