Epiklava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar profesyonel kodlamalar iyi bir yazılımcı ile yapılır gerçekten iyi bir yazılımcı yapar
sadece craftrise launcher 50-100k arası diye tahmin ediyorum bu tarz bir sunucu yapmak çok zor bilgili yazılımcılar sürekli sunucuyu geliştirmesi lazım veri merkezinde direk siz ilgilenmelisiniz veri merkezi için ayrı bir çalışan lazım
kullandıkları cihazlar minumum 100k değerinde olmalı
website yaızlımı 25k civarında özel yapım
bu tarz bir sunucu için 250bintl gözden çıkarmak lazım

ama normal 100-200 kişilik bir sunucu yapıcaksanız size yardımcı olabilirim minecraft plugin paketleri herşey hazır sistemler yapıyorum şuana kadar 100 den fazla kişiye minecraft üzerine hizmet verdim Hazır paketler 500tlden başlıyor
yanlış craftrise ve sonoyuncu çok farklı noktalarda profesyonelleşmiş birisinin rac racoon anti cheat diğerinin ise sopid denilen bilinen bir tabiri var 250 bin tl filan değil

4.500 tl ye 2 tane 64 gb ramlı ryzen işlemcili vds alınır bağlanır
hosting ve domain zaten craftrise sonoyuncudan daha üstün geleneksel olmayan yenilemeye açık bedava scriptli firmalar var hadi bunada 2 bin desek ki imkan yok
yazılımcı tutturmasına gerek yok mantık basit bir c++ ve java pluginerci çocuk tutarsa c++ da java native attack ı geliştirir dll olsun başka pointerleri bile değiştiremez
java kısımdada client yapılsa boostrap hariç 1 ay tutsa adamı 20 bin craftrise - sonoyuncu ile zaten bir tutmak hata adamlar 7 8 senedir hileleri optimize sorunlarını defedemedi