disavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maddi olarak mevcut durumlar yeterli olsa alırdım, potansiyeli olan bir proje, videosunu vs. de izledim küresel bir ihtiyacı kapatıyor. Alan kişi geliştirmek üzere yatırımcı bulabilir (çünkü mvp'ye neredeyse gelmiş) ya da yurtdışında daha yüksek fiyatlara satabilir. Hayırlı olmasını diliyorum, size de ayrıca başarılar hocam. edit: Yeni gördüm sunum raporunu mutlaka okumalısınız, gelecek hedefleri arasında kitle fonlama yer alıyor. Bu tür projelere Türk veya yabancı kitle fonlama platformu yatırımcılarının ilgisi epey büyük oluyor, satın alacak kişi için mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arkadaşla birkaç ay önceki PM hariç iletişimim yoktur, reklam yaptığım vs. sanılmasın sadece smm, paket satış, kanva vb. klasikleşmiş işlerle dolmuş olan bu sitede bu türden yenilikçi ve özenilmiş bir proje görmek mutlu etti.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Yaptığınız eklemeye istinaden söylediğiniz her kelimeye tek tek katılıyorum, sizinle de belirtiğiniz gibi sadece bir sohbetimiz oldu.