ismaiwz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 ay önce "4.000TL" (dört bin) ye bir evden eve nakliyat firmasına internet sitesi yaptım ve SEO uyumunu vb her şeyi yaptım. İlk hafta içerikleri güncel tuttum ve ilk sayfaya taşıdım siteyi, benden sonra kendisi sitede herhangi bir güncelleme vb yapmadı. E hali ile site gerilere düştü ve şu an o şehrin indexinde gözükmüyor bile. Şu an bana yazıp "işi yaparken öyle demiyordun blablabla" "parayı aldın kaçtın blablabla" diyor adama her şeyi açıkladım, ama laftan anlamıyor. Sen geçici birşey yaptın sonra geriye attın diyor, ben bu adama SEO için milletin aylık binlerce lira verdiğini söylerim lakin diyeceği şey belli, sen para için böyle yaptın dolandırıcısın blabla. Ne halin varsa gör de demek istemiyorum müşteri ile ilgilenmek de istiyorum ama ses kaydındaki üslubu rahatsız edici. Öneriniz nedir?

Bkz. https://www.r10.net/off-topic/437508...-deneyimi.html

yeniden üste çıkarmak için yapılması gerekenler konusunda maliyet çalışması yap üzerine biraz ekleme yap yeni bir paket sun, bu işlerin bir süreç olduğunu ve sitenin yapılıp yayınlanmasının bu sürecin yalnızca başlangıç kısmı olduğunu, ilk başta üstte olmak 1 iş, üstte kalmak ayrı bir iş, senin üstüne çıkmak isteyenlerle uğraşıp seni daima üstyte tutmak ayrı bir iş, ve her işin bir maliyeti var gibilerinden sunabilirsin,

ben 10 sene önce 400 dolara ingilizce kursu aldım o zamanlar iyi konuşuyordum sonra konuşmaya konuşmaya onuttum %60 kayıpla ilerliyorum şimdi eskisi kadar akıcı konulamıyorum, ne yapayım şimdi dil kursundan paramı iade mi isteyeyim buna benzer örnekler verebilirsin