Benim kardeşim 10 yaşından beri kaleci. Futbol aşkıyla yanıp tutuşuyor ama bilirsiniz ki futbol beraberinde de diğer yetenekleri götürüyor.
İşin aslı kardeşimin hayatı ve geleceği için çok ama çok endişeliyim. Hiç şansı yaver gitmedi, çok iyi ve yetenekli bir kaleci olmasına rağmen profesyonel olabildi evet ama çok saçma bir 2. lig takımına gitti parasını alamadı daha sonra 3. lig takımına gitti aynı şekilde parasını alamadı. Bu arada parasını alamadı diyorum çünkü gittiği takımlarda kimse parasını alamıyor ve bilirsiniz ki para verilmeyen takımların iyi oynama ihtimali sıfır.
Bu yüzden takım iyi olmayınca kaleci ne yapsın? Evet çok iyi maçlar çıkardı evet hataları oldu ve hatalarından ders çıkardığını düşünüyorum.
Buraya videolarını atıp konuyu dağıtmak istemem ama isteyen olursa instagram hesabını veriyorum sürekli paylaşıyor zaten; @erenkayaaa
Ben artık iyi bir takımda oynamasını, kendini daha çok geliştirmesini, daha ileriye atılmasını ve hayatını kurtarmasını istiyorum. Bir önceki konuma bakarsanız uğraşıp duruyorum ama boşa muhtemelen bundan 10 sene sonra da aynı yerlerde gezip durucam. Ama onun bi şansı var ben her zaman benden daha iyi olsun benden daha iyi yaşasın benden daha çok başarsın isterim.
Takımlarla iletişime geçmeyi düşündüm işte mail atayım, büyük takımlara mail atayım iletişime geçeyim, bu arap ligi takımları da olabilir ingiltere 3. lig takımları da olabilir hiç sorun değil. Bir yerden bir şey çıkar çağırırlar belki beğenirler diye.
Belki buraya yazmam da çok saçma ama bir fikri olan var mı? Zaman geçiyor şu an 21 yaşında ve bir adım öne zıplaması gereken yaşta. Eğer bu yaşlar böyle saçma sapan takımlarda geçerse bir daha zıplayamayabilir. Ben abisi olarak elimden geleni yapmak istiyorum. Ancak futbol hakkında hiçbir bilgim yok. Yani arka planda işler nasıl yürüyor nasıl oluyor bilmiyorum.
Ama şunu çok iyi biliyorum ülkemiz sisteminde bir selam bile yeter çoğu şey için. Eğer o selamı verebilecek biri varsa aranızda şu çocuğun elinden tutun, belki de bu yazdıklarım bir hikayenin başlangıcıdır. Ben kardeşimin çok başarılı olacağını düşünüyorum.