benzer bir durum yaşadım hocam benim 2 yıldı ve başka sektördü. umutlar,vaadler,yalanlar genelde yöneticiler böyle oluyor
ve şimdi ellerinde çok güzel kozlar da var ekonomi kötü iş yok zaten çıkamazlar diye sırtına bindikçe binerler insanın
en mantıklısı orayı terk etmektir tazminat için beklemek ancak sinir kat sayınızı artırır daha da mutsuz birisi olursunuz her gün kinlenirsiniz...
iş de bulursunuz hocam şöyle düşünün nereye giderseniz gidin ayrıldığınız işteki ücretinizin üstünde isteyeceksiniz zaten altındakileri eleyin.
kısmetiniz açık olsun her şey kısmetle alakalı bir tanıdıktan örnek vermeyi istiyorum,
büyük bir ajansta patronun sağ kolu bir tanıdık vardı yani çok iyi iş yöneten çok pratik birisiydi maaşı da biraz daha iyiydi sonra 5 yıl kadar orada çalıştı
ve bir gün patronla sohbet ederken seni ortak yapacağım buraya diye bir diyalog geçmiş aralarından ve 1 yıl o şekilde çalışıp patronla tekrar konuşunca
mırın kırın etmiş sallamışdı adamı, adamda istifayı bastı ayrıldı. aradan zaman geçti sahilde köpeğini gezdirirken yan binadaki komşusu da köpeğini gezdiiriyorken ona raslamış
sohbet muhabbet o kişi bir iş bağladı bu adama kendi iş yerini kurdu ve o müşteriyle 5 yıldır çalışıyor gayette iyi kazanıyor.
orada kalsa ortak olabilir miydi allah bilir ortak olsa bu kadar kazanırmıydı o da belli değil o gün köpeğini gezdirmese bu işi alır mıydı o da belli değil xsa
kısmet işte.