Eğer ciddi bir yatak yatırımı yapacaksanız, otellere gittiğinizde "Aaa ne kadar rahat bir yatak" dediğiniz tüm yataklar YATSAN.
Adamların tek işi yatak, tüm ar-ge'leri yatak üzerine. Bu yüzden tek tavsiyem Yatsan.

Bel fıtığı geçmişi olan birisi olarak bir çok markayı yıllarca tecrübe ettim, sonunda uzun yıllardır da Yatsan kullanıyorum.

Alırken dikkat etmeniz gereken; kilonuza göre karar verin. Mağazada çok yumuşak yatak denediğinizde o an size çok keyifli gelecektir ama bu sadece geçici bir durumdur. Çok yumuşak yatak 1 gün, bilemediniz 2 gün size çok güzel gelir. Sonrasında ağrılarınız başlar. Bu yüzden çok yumuşak yataklar tercih etmeyin. Bu tarz çok yumuşak yataklar 50-55 kg olan hanımefendi ve çocuklar için iyidir. Veya otel gibi 3-5 gün konaklamalarınızda çok rahat ettirir. Sürekli kullanımda bu kiloların üstü için çok yumuşak yatak keyif kaçırır, rahatsız eder. Mümkün olduğunca sert yatak tercih ediniz.

Ayrıca, eğer çift kişilik alacaksanız, 2 kişi için kendisi için ayrı ayrı tek kişilik yatak almanızı tavsiye ederim. Eşim 55kg, ben 85kg, aynı yatak yapısının uygun olması imkansız. Bu sebeple kişinin yapısına göre 2 tane farklı tek kişilik yatağı çift kişilik olarak alıp yan yana kullanmanızı tavsiye ederim.