Evreka63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende her site için 4 günlük veri kaybı var.. şuan bir siste tek gelmemiş. Onu da teknik desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Yapay zeka marifetiyle 2 adet muhasebe scripti yazmıştım. Birini. Kodlarıni bir arkadaşa gönderdiğim için yedeği bende. Bir scripti ise uçtu. İleri derece muhasebe tutan bir sistemdi, bir iki eksiği kalmıştı r10 da paylaşacaktim daha. Ayrıca kendi muhasebenin tuttuğum bir sistem vardı Z o datalarim da gitti. Şuan siteler ağır açılıyor, teknik desteğe yazdım.

Script ve datalar sorunu çözülür ama ben akşam 8 den sabah 8 kadar 12 saat mesai yapmıştım, sabah insanlar beni uyutmadi. Hiç sitesini güncellemeyen adam bile o gun sitesine bakası tuttu. Bende durum böyle. Açıkçası hukukî yola başvuracak kadar etkilenmedim yada bunu yapacak kadar ne zamanım ne de takatım var. Bu kadar stres sıkıntı içinde yeni streslere açık değilim.
Ben kendi diskimde olan şeyleri bile ne olur ne olmaz patlar matlar diye yedekliyorum sen gelmişsin o kadar verinin içerisinde hiç bir veriyi hem yedeklemeyip hemde adamların yaşadığı probleme en ufak empati yapmadan güncel verilerinin geri gelmesini istiyorsun yedekle kardeş verilerini yedekle. Bu sana ders olsun bundan sonra değil her gün her saat yedek al sen.