Merhabalar dostlar, uluslar arası projelerim için python developer arıyorum. İş verip, iş bittikçe ödeme yapacağım.
Beklentilerim :- Scrapy, BeautifulSoup ve Selenium gibi Python kütüphaneleriyle web crawlerlar geliştirip, bunları güncelleyecek ve yöneteceksin.
- Çeşitli web sitelerinden ve API'lerden veri toplayıp, temizleyip, düzenleyeceksin.
- CAPTCHAlar, IP bloklamaları ve kullanıcı ajanı rotasyonları gibi anti-scraping önlemlerini aşmak için çözümler geliştireceksin.
- Geliştirdiğin crawler'ları hız, ölçeklenebilirlik ve güvenilirlik açısından optimize edeceksin.
- SQL ve NoSQL gibi veritabanlarıyla çalışarak verileri düzgün bir şekilde saklayacaksın.
- Scraper performansını düzenli kontrol edip, veri doğruluğunu sağlayarak sorunları çözeceksin.
- Veri bilimciler, mühendisler ve diğer ekip üyeleriyle iş birliği yapacaksın.
- HTTP, HTML, CSS, JavaScript ve tarayıcı otomasyonu konularına hakimiyet.
- PostgreSQL, MySQL, MongoDB veya Elasticsearch gibi veritabanları hakkında bilgi.
- Çoklu iş parçacığı (multithreading), asenkron programlama ve dağıtık crawling deneyimi.
- İyi iletişim ve takım çalışması becerileri.
- Bağımsız çalışabilme ve ekiple koordinasyon içinde görevleri yerine getirebilme.
Bunlara aşinalık da varsa süper hatta:- AWS, GCP, Azure gibi bulut servisleri deneyimi.
- Kafka, RabbitMQ veya Celery gibi görev yönetim araçlarıyla çalışma deneyimi.
- Makine öğrenimi veya NLP konularına aşinalık.
GitHub üzerindeki projelerinizi görebilmem için
ustat@hotmail.it'e yetki verip DM'den bilgi verebilirsiniz.
Gizlilik sözleşmesi için isim soyisim vs. size toplantı daveti için, bana iletişim bilgilerinizi dm den atar mısınız
Doğru sözleşmeleri yapmadığınız için olmuştur o.
Bu kadar özelliğe sahip birisini sarıyorsanız zaten kulaktan kulağa iş yapılmaz.
Sözleşmesi yapılır, ceza şartları belirlenir ve karşılıklı imzalar atılır.
Sonradan sorun çıkmasın diye de mümkünse objektif bakan birisi de kontrolör seçilir.
Çok önemli değil ama bir tek uzaya çıkmasını bilmese de olur şeklinde beklentiniz var.
piyasada yazılımcı olduğunu idda eden çok yazılımcı var ve ne yazık ki, sizlerde buna inanıyorsunuz.
Umarım aradığınızı bulursunuz.
Bende sırf merakımdan yazmaya karar verdim...