tekfir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flutter tabiki hocam daha zahmetsiz daha güçlü şimdi linux desteği de gelmiş hatta macos için bile build edebiliyorsunuz
Teşekkür ederim hocam.

dracula61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Frontend = Flutter + Backend = Firebase/Supabase tercih edebilirsin.
Firebase şart mı acaba her şeyi kendi sunucumla bağlantılı bir şey yapamaz mıyım?

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar hocam. Geçtiğimiz aylarda aynı soruyu ben de çok sordum. Sonra flutter üzerine gittim, toplamda youtube'da beğendiğim kanallardan 10+ saat izledim. Maksadım proje yaparken sektör standardı ve uygulama tasarlama hakkında fikir edinmekti. Zaten php ve javascript biliyordum. Dart dili de aynı php ve javascript gibi neredeyse. 1 satır kod yazmadım orası ayrı bir konu.

Neyse bu 10 saatlik videoyu izledikten sonra şu işlemleri yapabilen bir mobil uygulama yaptım.

Personellerin işe giriş çıkış bildirimlerini qr kodu ile okutarak personel takibi yapılması
QR kodunun okutulduğu konumda olup olmadığını anlama(lokasyon veya wifi)
Personellerin uygulama üzerinden izin başvurusu yapabilmesi
Mola başlatma ve bitirme yapabilmesi
Geçmiş giriş çıkışlarını, toplam sürelerini ve molalarını görebilmesi

Uygulama codeigniter 4 ile hazırlanmış apiden çalışıyor. Ön eğitim sürecimi 2 haftaya yaydım ve uygulamayı da 2 haftada yaptım.

Flutter'in güzel yönü, yapılan uygulamayı tüm platformlar için hazırlayabilmeniz. Web, mobil. (android, ios). Tabii bunun için uygulamanızda kullandığınız paketlerin tüm platformlar ile uyumlu olması lazım.
Hocam siz zaten bu işin içindesiniz o yüzden çok zor olmamıştır (: Kısa sürede böyle bir şey yapmanız bence takdire şayan. Ha yapay zeka desteği olabilir ama olsun hızlıca öğrenmişsiniz. O zaman bende sizin yolunuzdan gidip flutter öğreneyim.

hmakdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flutter Dart ile yazılıyor
React javascript ile zaten javascript ögrendiğini yazmıssın bence React ile devam edebilirsin

hiç bilmiyorum deseydin bende Flutter derdim
Javascripti kıyısından köşesinden öğrendim çok derinlemesine değil o yüzden react native de sorun yaşayabilirim diye acaba dart mı öğrensem dedim. Siz ve arkadaşların tavsiyelerine bakarsak flutter daha iyi bir seçenek olacak. Teşekkür ederim hocam.