- Site Adı : 2fa.net.tr
- Site Adresi : https://www.2fa.net.tr
- Açıklama: 2fa.net.tr, iki adımlı doğrulama (2FA) kodlarını tarayıcı üzerinden görüntülemenizi sağlar. Telefonunuz yanınızda olmasa bile kodlara kolayca ulaşabilirsiniz. Kurulum gerekmez; web tabanlı yapısıyla her yerden erişim sağlanabilir. Yakında eklenecek ekip sistemi sayesinde, aynı kodlara birden fazla kişinin erişmesi de mümkün olacak.
- Açıldığı Tarih : Nisan 2025
- Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri :
Daha fazla güvenlik katmanı (IP doğrulama, cihaz hatırlama vb.)
Farklı ihtiyaçlara yönelik uygun fiyatlı 2FA paketleri
Güvenlik alanında işlevsel, pratik ve uygun maliyetli çözümler sunmak
Grup sistemiyle aynı paketi birden fazla kullanıcıyla paylaşabilme (örneğin ekip arkadaşlarıyla ortak erişim)
---
Daha eksiklerim mevcut. Başlangıç için çok içime sinmese de, basit bir panel ile siteyi aktif ettim.
Ücretsiz kullanım için 5 adet 2FA kodu sınırı düşünüyorum.

Örnek fiyatlandırma fikirlerim:
15 hesaplık paket:
aylık 20 ₺
Sınırsız hesap:
aylık 100 ₺
---
Şimdi diyeceksiniz ki;
Ben de düşündüm bunu ama:

Telefon her zaman yanımda olmuyor

Telefon yanımda olsa dahi uygulamayı açmaya bile üşendiğim zamanlar oluyor

Üstelik planladığım ekip sistemi ile, bu sistemin
şirketler için çok daha işlevsel olacağını düşünüyorum.
Örneğin; A sitesine girişte 2FA kodu gerekiyor. Her seferinde patrona ya da yetkiliye sormak yerine, gruba dahil edilen kişi doğrudan siteye girip kodu alabiliyor.
---
Kampanya:
Şu an aktif olmayan paket sisteminden,
üye olup e-posta adresini ÖM ileten herkese 15 hesaplık paketi ücretsiz olarak tanımlayacağım.
(
Altyapı hazır, sadece satın alım ve bitiş tarihi kontrolleri henüz eklenmedi.)
---
Not: Böyle bir projeye ilk defa giriştiğim için, hatalar olabilir. Lütfen gördüğünüz sorunları benimle paylaşın ki birlikte daha sağlam bir sistem oluşturalım.
---

Aşağıda,
secret key'lerin nasıl saklandığına dair bir veritabanı örneğini paylaşıyorum. Şifreleyerek sakladığım için kullanım konusunda içiniz rahat olsun: