İşte hocam buradaki mesele adam ilgili markayı almış ki bence almasıda sıkıntılı. Ben araştırıyorum ilgili markanın iptali için hukuken bir şey yapabilir miyim onu araştırıyorum
Hocam sen marka tescilin olmadan bu isimle iş yapamazsın yarın başka biri çıkar yine itiraz eder. sen neden marka tescilini almıyorsun? önce kendi sorumluluğunu düşüneceksin sanane başkasının markasından. Senin elinde marka olacak ki karşındaki adama hakkını savunabilesin. Senin elinde marka tescili yok adamın aynı isimdeki markasını kullanıyorsun.
Adam istediği sınıfta istediği kelimeyi alır manav sınıfında medikal diye isim alır manav işletir. hala anlamıyorsunuz. Senin de elinde marka tescilin olacak ki itiraz edebilesin.
bu adam marka tesciliyle uyuşmazlık merkezine başvursa markama ait e-medikal.com.tr domainini istiyorum diye direkt taraf oluyorsunuz sizden belge istiyorlar elinizde belge yoksa domaini marka sahibine veriyorlar.
Ayrıca Siz bir kişiyle muhatap oldunuz diye sadece o zannediyorsunuz içinde medikal geçen başka bir marka bile benzerlikten itiraz edebiliyor yarın bir gün başka itirazlarda gelirse şaşırmayın. Marka tescili önemli .tr domainde önce bunu kabullenin.